Ce sistem de operare neobisnuit ar putea rula smartwatch-ul Meta

0
41

Compania Meta din SUA inca lucreaza la un smartwatch. La o versiune mai noua a unui model anterior anulat, conform unor noi stiri. De asemenea, noul dispozitiv s-ar putea sa nu ruleze Wear OS, ci un alt sistem de operare.

Meta, compania-parinte a Facebook, s-ar putea sa nu fi renuntat la planurile de a concura pe piata de smartwatch-uri. Conform unor informatii neconfirmate oficial, gigantul social media inca lucreaza la un smartwatch.

Anul trecut in noiembrie, au aparut stiri conform carora Meta s-a decis ia masuri pentru a deveni mai eficienta, prin concedierea a 11.000 de angajati.

Pentru asta, compania a renuntat la anumite proiecte care erau in dezvoltare, inclusiv cateva proiecte de smartwatch-uri, dintre care unul – cu numele de cod Milan – a fost stabilit pentru a se lansa in 2023 la un pret de circa 349 de dolari.

Cu toate acestea, s-ar putea ca acesta nu e finalul povestii pentru ceasurile inteligente companiei Meta. Conform lui Kuba Wojciechowski, o bine-cunoscuta sursa, compania din Statele Unite lucreaza la o noua versiune a smartwatch-ului anterior anulat.

Conform sursei anonime a lui Kuba Wojciechowski, prima versiune a smartwatch-ului Meta a fost de fapt cea anulata. Compania din Statele Unite ar putea lucra la o noua versiune a dispozitivului pentru ca utilizatorii sa se obisnuiasca cu designul.

Se presupune ca compania doreste sa faca asta pentru ca ar putea utiliza dispozitivul purtabil pentru alte gadgeturi metavers. De asemenea, conform informatiilor neoficiale, noul dispozitiv e similar ca design cu dispozitivul Milan.

Cu toate acestea, par sa existe schimbari estetice minore. De asemenea, smartwatch-ul Meta ar putea folosi o versiune personalizata de sistem de operare Android (care nu e sistemul de operare Wear OS) si ar putea fi alimentat de un cip Qualcomm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.