Coca-Cola va lansa un smartphone în parteneriat cu Realme. Cum va arăta noul telefon mobil care va fi lansat în această primăvară

0
41

Telefonul va fi un model Realme 10 4G, branduit de compania Coca-Cola. Prețul unui astfel de smarphone pornește de la 170 de euro, dar, având în vedere colaborarea și unele aspecte de design, prețul noului telefon ar putea fi puțin mai ridicat.

„În urmă cu câteva zile, am văzut redarea unui smartphone marca Coca-Cola, dar nu a existat nicio confirmare despre producătorul său, deoarece telefonul nu avea sigla niciunui brand de smarphone.

Citește și: Cum îţi plăteşte statul facturile la căldură dacă ai smartphone. Avem DOCUMENTUL, schimbări de ultimă oră

Cu toate acestea, având în vedere asemănarea cu Realme 10/10 Pro, era rezonabil să ne așteptăm ca telefonul Cola să fie o ediție specială a unuia dintre aceste smartphone-uri Realme.

 

Citește și: Coduri secrete pentru smartphone. Ce se întâmplă dacă tastezi „7594” pe telefonul mobilȘi asta se va întâmpla probabil, deoarece Realme a postat astăzi un scurt clip pe Twitter care sugerează colaborarea cu Coca-Cola”, 

potrivit gsmarena.com.

Pepsi și KFC au lansat în trecut telefoane asociate brandului propriu. Se presupune că data lansării ar fi 10 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.