Counter Strike 2 în Testare Limitată: Ce Trebuie să Știi

0
50

Valve, creatorul popularului joc Counter Strike, a deschis versiunea de testare a Counter Strike 2 (CS2) pentru un număr limitat dar mult mai mare de jucători. Această mișcare vine ca parte a efortului companiei de a testa jocul cu cât mai mulți jucători posibil înainte de a-l lansa oficial pentru toată lumea. Jucătorii selectați pentru această fază de testare sunt cei care au statutul CS: GO Prime, un grup de competențe active și competitive și care au jucat majoritatea meciurilor într-una dintre regiunile de testare.

Counter-Strike 2

Invitațiile pentru CS2 Limited Edition au început să fie trimise jucătorilor selectați. Dacă ești unul dintre jucătorii care au acest rang, poți primi invitația CS2 Limited Edition direct din joc și poți începe să descarci și să joci versiunea de testare. Această versiune specială a jocului introduce un nou sistem de clasificare numit ‘CS Rating’. Acest sistem va arăta cât de talentat este un jucător în Counter Strike, atât la nivel regional, cât și global. Scopul este de a oferi o imagine mai clară a nivelului de competență al fiecărui jucător și de a încuraja competiția sănătoasă între jucători.

Pe lângă noul sistem de clasificare, actualizarea CS2 Limited Edition include și o versiune renovată a uneia dintre cele mai iconice hărți din istoria Counter Strike, harta Inferno. Această hartă a fost îmbunătățită și actualizată pentru a oferi o experiență de joc mai bună și mai echilibrată pentru toți jucătorii.

YouTube video

În concluzie, lansarea versiunii de testare a Counter Strike 2 este un pas important în dezvoltarea jocului. Cu ajutorul feedback-ului primit de la jucătorii selectați, Valve speră să îmbunătățească jocul înainte de lansarea oficială. Dacă ești un jucător activ și competitiv de CS: GO și îndeplinești criteriile menționate, ai putea fi unul dintre cei norocoși care vor primi o invitație pentru a testa noul joc.

[SURSA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.