De ce comutarea la vechiul suport pe 32 de biti e posibila pe smartphone-urile Pixel 7

0
15

Au aparut doua proceduri prin care utilizatorii experimentati pot comuta suportul de aplicatii pentru smartphone-urile Google Pixel 7, de la 64 de biti la 32 de biti. Dar in mod neoficial.

Smartphone-urile Google Pixel 7 sunt primele telefoane Android care au fost livrate cu suport de aplicatii exclusiv pe 64 de biti. Dar daca, dintr-un oarecare motiv, ai nevoie sa rulezi aplicatii pe 32 de biti.

Din fericire, au aparut doua solutii pentru a aduce suportul vechi pe acele smartphone-uri Google. Ambele solutii sunt versiuni modificate ale instrumentului software de rooting Magisk si implica o comutare la suportul vechi.

Aceasta comutare e posibila pentru ca Google doar a dezactivat suportul pentru 32 de biti pe Pixel 7, nu l-a eliminat. In plus, procesorul Tensor G2 al lui Pixel 7 inca suporta operatiuni pe suportul vechi.

E demn de mentionat faptul ca acele smartphone-uri ale companiei americane Google inca au nevoie de root pentru ca aceste solutii sa functioneze. Asa ca ar fi indicat sa evitati aceste solutii daca nu sunteti familiarizati cu rooting-ul si alte astfel de lucruri.

De asemenea, aceste doua proceduri nu sunt foarte cizelate, asa ca e posibil sa apara cate o problema. E foarte incantator ca suportul pe 32 de biti se intoarce pe smartphone-urile Pixel 7 ale companiei Google din SUA, chiar daca in mod neoficial.

Majoritatea aplicatiilor de pe Play Store ofera si versiuni pe 64 de biti, asa ca majoritatea oamenilor vor putea rula acele aplicatii pe un smartphone pe 64 de biti fara probleme.

Dar cei care doresc sa joace jocuri abandonate, sa instaleze aplicatii de nisa sau aplicatii mai vechi din magazine terte, ar trebui sa incerce cele doua proceduri de comutare de la 32 de biti la 64 de biti pentru smartphone-urile Pixel 7 ale companiei Google din Statele Unite.

AndroidAuthority

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.