Deblocare cu ceasul inteligent: Funcția revoluționară de la Google se apropie!

0
55

Samsung Galaxy Watch 5 va aduce suport pentru funcția ‘Watch Unlock’ de la Android, care va permite utilizatorilor să-și deblocheze telefoanele folosind ceasul inteligent.

Google a anunțat la începutul acestui an o nouă funcție numită „Watch Unlock”, care va permite ceasurilor inteligente să mențină telefoanele conectate deblocate. Într-un update recent al Wear OS 4, Samsung Galaxy Watch 5 pare să câștige suport pentru această funcție viitoare, care, după mai multe luni, încă nu a fost lansată.

„Watch Unlock” a fost inițial anunțată ca o funcție pentru ceasurile „eligibile” Wear OS 3, permițând deblocarea simplificată a unui telefon Android și/sau Chromebook conectat. La momentul respectiv, Google a spus că funcția va fi numită „Smart Lock”, dar ulterior a fost redenumită „Watch Unlock”.

Deși funcția nu a fost încă lansată, există indicii că nu este prea departe. Mishaal Rahman a confirmat prezența funcției necesare „com.google.android.clockwork.active_unlock” în build-ul Wear OS 4 care este în curs de distribuire către dispozitivele Galaxy Watch 5. Aceeași funcție a fost observată și pe Pixel Watch 2 și Galaxy Watch 6. Acest lucru sugerează că, atunci când Google va lansa această funcție, ceasurile inteligente Samsung vor putea să o utilizeze alături de Pixel Watch.

Totuși, nu este clar dacă această funcție va fi disponibilă și pentru ceasurile de la alte mărci, cum ar fi Fossil sau Mobvoi.

Cu toate acestea, această actualizare este un pas pozitiv către o mai mare funcționalitate și comoditate pentru utilizatorii de ceasuri inteligente Samsung. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă această funcție va fi extinsă și la alte mărci de ceasuri inteligente.

Sursa: 9to5Google

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.