Display numai bun pentru gaming şi binging, un AMOLED luminos

0
42

realme GT Neo 3 150W se vrea a fi telefon de gaming, deci display-ul e o componentă vitală în această ecuaţie. Avem de-a face cu un AMOLED de 6.7 inch, cu rezoluţie de 2412 x 1080 pixeli, cu protecţie Gorilla Glass 5. Afişează 1 miliard de culori, are refresh rate de 120 Hz şi suport HDR10+. Muchiile au grosime medie.

Video-review realme GT Neo 150W, secțiunea Display

Am vizionat câteva trailere pe YouTube şi seriale pe Netflix constatând următoarele: colţurile curbate mi se pare că mă distrag de la vizionare şi strică experienţa. Orificiul pentru camera selfie e măricel, dar culorile sunt vii, panoul e luminos şi unghiurile de vizualizare sunt largi. Contrastul e OK în bătaia soarelui, dar negrul nu mi se pare aşa adânc ca la alte OLED-uri. Au fost momente când am avut un vibe de LCD.

Pixelii au aranjament Pentile Matrix, iar la testul cu luxmetrul am ajuns la un satisfăcător 622 LUX. Cu această valoare depăşim Xiaomi 12 Lite, Honor 70, Xiaomi 11T. Suntem sub Huawei Nova 10 Pro şi Motorola Edge 30. Setările includ opţiuni pentru luminozitate şi Auto Brightness, dar şi moduri de culoare precum Vivid, Natural şi Pro. Temperatura culorii se poate regla folosind un slider de la cald la rece. Avem parte şi de mod Eye Comfort, dar şi opţiunea Bright HDR Video Mode. 

Refresh rate-ul se poate seta pe Auto, 120 Hz sau 60 Hz şi poţi ascunde şi orificiul din ecran. Jocurile s-au mişcat destul de fluid pe acest panou, nu am simţit vreo pierdere de frame-uri. 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.