Facebook Messenger are un Nou Update, ce Noutati sunt Oferite in Telefoane si Tablete

0
34
Facebook Messenger a fost actualizata din nou de catre compania Facebook, noua versiune a aplicatiei fiind oferita in mod oficial pentru toti oamenii care sunt interesati sa o foloseasca, sau o folosesc deja.

Facebook Messenger nu are schimbari majore implementate, ca de obicei, astfel ca vorbim doar despre modificarile de mai jos.

Actualizăm aplicația noastră în mod regulat pentru a vă permite să vă conectați cu ușurință la persoanele care contează. Actualizați la cea mai recentă versiune pentru a obține toate noile funcții și îmbunătățiri. Această versiune include: remedieri pentru blocările din experiențele de mesagerie. Imbunătățiri ale performanței pentru a elimina latența în unele dintre experiențele noastre de bază.

Facebook Messenger este distribuita in mod gratuit prin App Store, sau Google Play Store, chiar acum.
Articolul precedentGuvernul Romaniei Anunta Noi Masuri pe Piata Energiei din Romania

Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori.
Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie.
Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi “secrete” ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.
LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.