Facebook nu a renunțat la ideea unui smartwatch! Modelul cu două camere foto se află în dezvoltare, iar fotografii cu acesta au apărut pe web

0
47

Meta nu deține în portofoliul său doar produse software, dar și dispozitive hardware precum ochelarii de realitate virtuală din seria Quest. Conform zvonurilor din trecut, Facebook plănuia să lanseze un smartwatch. Nu au mai apărut informații de atunci, compania mamă și-a schimbat numele în „Meta”, dar iată că acum apar fotografii credibile cu „ceasul Facebook”. Detalii avem mai jos.

Acest produs nu are un nume oficial încă, iar detalii privind hardware-ul său nu există. În schimb, observăm că smartwatch-ul aduce un display plat, are margini destul de groase în jurul panoului, iar în față vedem o cameră selfie integrată în decupaj picătură. Mai există o cameră aici, amplasată destul de bizar, lângă senzorii de monitorizare pentru sănătate

Pe web se vehiculează că acest ceas se vrea o alternativă pentru Apple Watch, iar camera selfie ar permite utilizatorilor să facă live pe Facebook folosind dispozitivul. Conform zvonurilor, ar rula un sistem de operare similar cu Android – WearOS, iar la interiorul său s-ar afla un procesor Qualcomm. 

Ca un reminder, prima versiune a acestui model ar fi fost „anulată” în urmă cu ceva timp. Varianta care apare în fotografii nu pare să aducă diferențe majore față de ceea ce se vehicula în urmă cu 1-2 ani, deși nu avem nici acum prea multe detalii despre acest dispozitiv.

Sunt tipsteri care cred că ceasul ar putea fi folosit în universul „Metaverse”, acea realitate virtuală în care Meta investește o mulțime de bani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.