Flagship-ul vivo X90 își face apariția în GeekBench înainte de debut; Iată scorurile obținute de noul procesor MediaTek Dimensity 9200

0
26

Pe 22 noiembrie urmează să fie prezentate noile telefoane de top din seria vivo X90. Ieri le-am văzut în fotografii oficiale și am aflat detalii despre specificațiile acestor modele. Astăzi, iată că versiunea de bază din serie își face apariția în GeekBench. Se pare că acest model va avea în interior noul procesor MediaTek Dimensity 9200. În aplicația benchmark are 12 GB de RAM și rulează Android 13. Detalii avem mai jos.

Se pare că vivo X90 a reușit să obțină 1353 de puncte în testul single-core și 4055 de puncte în cel multi-core. Spre comparație, vivo X90 Pro+, care ar avea procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 la interior, a obținut 1485 de puncte în testul single-core și 4739 puncte în cel multi-core. Nu e însă clar dacă performanță celor două CPU-uri este tocmai diferită, având în vedere că vorbim despre unități de testare, ci nu retail. E posibil să apară diferențe în materie de performanță după lansarea oficială.

Listarea în GeekBench confirmă faptul că vivo X90 rulează Android 13 și noul OriginOS 3 în cazul variantelor din China. La nivel global smartphone-urile vivo vin cu interfața Funtouch OS aplicată peste. Vivo X90 va aduce si un ISP nou pentru procesarea capturilor foto.

Designul a fost deja dezvăluit ieri, în fotografii oficiale, dar mai jos avem și un clip recent postat de către vivo, cu impresii cu privire la telefoane, semn că ele au ajuns deja în mâinile testerilor din China.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.