Galaxy Note 20 rămâne ultimul model Note cu suport regulat; Galaxy Note 10 și Note 10+ au primit ultima actualizare

0
37

Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ au sărbătorit luna trecută a patra aniversare, iar din moment ce aceste telefoane au fost lansate înainte ca Samsung să se angajeze la un ciclu de 5 ani de patch-uri de securitate, soarta lor e pecetluită. Seria Note 10 a primit ultimele actualizări sau, cel puțin, nu mai sunt așteptate alte actualizări în viitor.

Samsung a retras Galaxy Note 10 și Note 10+ de pe lista de urmărire a actualizărilor de securitate astăzi dimineață. Acest lucru vine la un an după ce linia Note 10 a fost redusă la un program de actualizări trimestriale.

Ultima actualizare de software primită de Galaxy Note 10 a fost lansată cu câteva săptămâni în urmă. Fiecare telefon a primit patch-ul de securitate din august 2023, deci sunt în continuare la zi. Sperăm că proprietarii vor decide să facă un upgrade (de hardware) în viitorul apropiat.

Cu Note 10 acum retras din serviciul de actualizări, linia Galaxy Note 20 rămâne ultima din seria Note care beneficiază de suport regulat. În prezent, Note 20 și Note 20 Ultra primesc în continuare patch-uri de securitate lunare și ar trebui să continue să o facă pentru încă doi ani. Linia Note 20 a fost una dintre primele să facă parte din angajamentul Samsung pentru actualizări de securitate pe 5 ani, deși la momentul respectiv s-a crezut că acest angajament se va aplica doar telefoanelor Enterprise Edition. Cu toate acestea, Galaxy S20 încă primește actualizări lunare, deși ar fi trebuit redus la actualizări trimestriale mai devreme anul acesta, deci există speranță și pentru seria Note 20.

Cu excepția cazului în care Samsung ne oferă o revenire a seriei Galaxy Note, am rămas oficial cu doar un singur model. Într-o notă legată, Galaxy Z Flip original a fost de asemenea redus la un program de actualizări trimestriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.