Huawei are SUV-ul Aito M9 certificat deja în China; Iată cum arată

0
41

Huawei, ca şi cei de la Xiaomi au intrat pe piaţa auto, mai degrabă prin parteneriate cu producători auto, decât ca brand de sine stătător. Ei bine azi vedem cum arată şi SUV-ul proprietar al companiei, Aito M9, care apare în imagini. Mă rog, mult spus proprietar, deoarece Aito este un brand finanţat de Huawei. 

O parte dintre specificaţiile automobilului au scăpat la început de luna august şi acum documente de la autoritatea chineză MIIT confirma anumite detalii şi dezvăluie mai multe informaţii despre vehicul. Trebuie spus despre Aito M9 că va sosi în două versiuni: EREV şi BEV. EREV oferă 112 cai putere, generator de 1.5 litri şi două motoare electrice, unul de 221 de cai putere pe axul frontal şi unul în spate, de 268 de cai putere.

Aito M9

Versiunea BEV e mai puternică şi se bazează pe un motor frontal produs de Huawei, cu 215 cai putere, plus unul de 308 cai putere în spate. Bateriile provin de la CATL. Dacă totul merge bine vehiculul se va lansa până la final de trimestru 4 şi va integra cele mai noi tehnologii Huawei şi o platformă de voltaj ridicat de 800V.

Va rula HarmonyOS 4.0 şi va include un proiector pentru pasagerii din spate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.