Huawei MatePad Pro 13.2 se lansează pe 25 septembrie cu ecran de 13.2 inch, rival de Galaxy Tab S9 Ultra, iPad Pro 12.9

0
30

Se pare că Huawei va lansa o nouă tabletă de top curând. Compania a postat un teaser pentru modelul Huawei MatePad Pro 13.2 pe web. Ea va sosi oficial pe 25 septembrie în cadrul unui noi eveniment ce va fi organizat în China. Pare că vorbim despre un rival pentru modele de top din portofoliul altor companii precum iPad Pro 12.9 sau Galaxy Tab S9 Ultra de la Samsung. Mai jos avem detalii.

Conform teaser-ului Huawei MatePad Pro 13.2 va aduce un corp fabricat din aluminiu, o talie redusă și margini ultra-înguste în jurul panoului. Ecranul are 13.2 inch în diagonală și mă gândesc că va fi un afișaj OLED cu refresh rate ridicat și rezoluție QHD, poate chiar 4K.

Noul device va avea parte și de conectivitate NearLink, o tehnologie care oferă un boost față de ceea ce oferă conectivitatea WiFi. Vorbim despre o eficiență energetică redusă cu 60%, o rată de transmisie ridicată și un delay mult mai mic la nivel de răspuns. 

Această tabletă va fi compatibilă cu un stylus M-Pencil 3, după cum vedem în imagine. Posibil să vedem și un sistem de recunoaștere facială avansat în acest caz, cu senzori 3D ToF pentru deblocare. Tableta ar suporta și gesturi pentru control hands-free, iar sub capotă se vehiculează a fi un procesor Kirin 9000s, același cipset integrat și pe noile modele Mate 60 și Mate X5

Rămâne acum de văzut dacă cele vehiculate se confirmă și ce ne va mai prezenta compania în cadrul evenimentului din 25 septembrie. Până acum doar tableta MatePad Pro 13.2 a primit un teaser oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.