HUAWEI nova Y61 anunțat oficial! Smartphone entry-level cu baterie de 5000 mAh, cameră principală de 50 MP

0
25

Cel mai nou smartphone din portofoliul HUAWEI este modelul nova Y61, un terminal entry-level listat acum pe site-ul global al companiei. Avem aici fotografii oficiale ale smartphone-ului, cât și specificații complete pentru acesta. Vorbim despre un model entry-level, midrange, cu baterie generoasă și cameră principală de 50 MP. Detalii avem în rândurile de mai jos.

Huawei nova Y61 aduce un display IPS LCD cu rezoluție HD+ și refresh rate standard, 60Hz. Are cameră selfie de 5 MP integrată în decupaj picătură și o cameră de 50 MP în spate cu deschidere F/1.8.

Primește și cameră secundară macro de 2 MP, dar și un senzor bokeh de 2 MP. La interiorul telefonului găsim un cipset octa-core 4G, însă nu este specificat exact modelul. Aduce și 4 GB sau 6 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare.

Terminalul rulează EMUI 12 și aduce o baterie de 5000 mAh care se încarcă rapid, la 22.5W pe fir. Primim poort USB-C și Wi-Fi 802.11n (WiFi 4). Nova Y61 sosește pe nuanțe precum Sapphire Blue, Mint Green și Midnight Black, iar el este fabricat în mare parte din policarbonat.

Din păcate, nu au fost dezvăluite încă detalii privind prețul și disponibilitatea. După specificații, e posibil ca acest model să coste sub 150-160 de euro în Europa. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.