Inelul inteligent Samsung a primit în sfârşit un nume şi dată de lansare

0
46

Ultima lună a fost plină de speculaţii şi zvonuri cu privire la un inel inteligent produs de Samsung, iar denumirea de “Curio” a circulat la un moment dat. Azi apare o nouă denumire şi o dată de lansare.

E drept că auzisem deja de o săptămână că produsul va fi vedeta evenimentului Unpacked ţinut de Samsung pentru Galaxy S24 în ianuarie 2024. Va fi un produs orientat spre sănătate, mai degrabă decât fitness sau alte funcţii smart. Ei bine azi aflăm că produsul se va numi până la urmă “Galaxy Ring“, lucru dedus de cei de la 9to5google după decompilarea noii versiuni de aplicaţie Galaxy Wearable. 

E acelaşi nume care a fost înregistrat de sud coreeni prin martie. Utilizatorii unui forum din Coreea de Sud au găsit la rândul lor o schiţă a inelului în versiunea actualizată de aplicaţie Galaxy Wearable. Aflăm din aplicaţie că Galaxy Ring va sosi “cândva” în 2024, cel mai probabil în primele luni.

De la inel aşteptam măsurători cât se poate de precise cu privire la puls, SpO2, somn, temperatura şi alţi metrici. De văzut ce autonomie va avea şi încă e neclar dacă va avea un mini ecran sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.