iPhone 15 se lansează astăzi; Iată cum și unde poți urmări evenimentul live de la ora 20:00 (ora României)

0
44

Numărătoarea inversă până la evenimentul Applede pe data de 12 septembrie a început deja și cu toate că nu vom mai asista la scenarii ca cele de acum mulți ani când în fața magazinelor se formau cozi pentru a pune mâna pe noile dispozitive, interesul publicului este foarte mare, asta pentru că și numărul de upgrade-uri va fi unul consistent. Mă refer desigur la seria iPhone 15, pe care o vom cunoaște în detaliu peste doar 7 zile, în cadrul unui eveniment maraton transmis live.

Dacă ești curios să descoperi noile produse în timp real, află că evenimentul Apple va fi transmis live pe data de 12 septembrie de la ora 20:00 (ora României) și că ai mai multe variante prin care poți urmări show-ul. Prima și cea mai ușoară modalitate este să accesezi pagina de YouTube Apple acolo unde vom avea disponibil un livestream.

Poți accesa și site-ul oficial Apple Events de pe dispozitivele tale sau poți urmări anunțurile din aplicația Apple TV disponibilă pe iOS, iPadOS, tvOS și macOS. Streaming-ul evenimentului este gratuit și ca o paranteză îmi amintesc de anii în care Apple permitea vizionarea acestor conferințe doar din browser-ul Safari, fără nici un stream pus la dispoziție pe YouTube.

Acum lucrurile s-au schimbat, iar legat de noile produse, așteptăm 4 noi iPhone-uri și anume iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro Max și iPhone 15 Pro, cu mențiunea că în ecuație și-ar putea face apariția și un model Ultra, fie drept modelul 5 din lineup, fie rebranding-ul pe care îl va suferi Pro Max.

Vom vedea și noi smartwatch-uri, iar la fața locului vor fi prezentate și iOS 17, respectiv iPadOS 17 – actualizări ce vor fi disponibile din aceeași zi pe dispozitivele compatibile, după cum vă informam cu doar câteva momente în urmă aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.