iPhone-ul trece de la Lightning la Apple Port, nu la USB-C?! Atenție, avem un plot twist aici!

0
39

Conform unei scurgeri de informații de la MacWorld, Apple va prezenta în curând noul său conector, denumit Apple Port. Deși prezentarea oficială are loc în câteva ore, MacWorld a reușit să pună mâna pe transcrierea evenimentului de astăzi, unde Jeff Williams, unul dintre liderii Apple, prezintă Apple Port ca fiind “USB-C rebranduit”.

Documentul indică faptul că Apple Port nu este altceva decât o versiune “apple-izată” a USB-C, completată cu o funcție numită Apple Speed Control. Această funcție asigură că doar produsele autentice Apple vor funcționa la capacitate maximă. Dacă utilizați un produs de la o altă companie, pregătiți-vă: Speed Control va încetini dispozitivul.

În încheiere, nu putem să nu remarcăm geniul paradoxal al strategiei Apple: reinventarea roții fără a schimba prea mult forma acesteia – un exemplu clasic de cum Apple își marchează teritoriul, oferind compatibilitate, dar păstrând un control strict asupra ecosistemului său. Rămâne de văzut dacă acest truc va seta un nou standard sau va deveni doar o notă de subsol în istoria Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.