Lenovo lasează un laptop nou la aniversarea de 30 de ani a modelului

0
29

Lenovo sărbătorește 30 de ani de la lansarea primului laptop ThinkPad. Pentru a comemora această ocazie, marca a lansat Lenovo ThinkPad X1 Carbon 30th Anniversary Edition, care vine cu un logo unic. Fiind un laptop în ediție limitată, noul dispozitiv ThinkPad X1 aduce câteva îmbunătățiri. Merită să cumpărați acest dispozitiv? Se compară el cu Lenovo Legion?

Lenovo a pus în vânzare aproximativ 5.000 de unități ale modelului ThinkPad X1 Carbon 30th Anniversary Edition. În ceea ce privește designul, noul laptop dispune de un capac superior din fibră de carbon. De asemenea, acesta este prevăzut cu un logo 30th Anniversary Edition și un logo ThinkPad retro RGB în trei culori. În plus, capacele de înlocuire TrackPoint sunt colorate în verde și albastru.

Caracteristici ale Lenovo ThinkPad X1 Carbon 30th Anniversary Edition 

La început, noul laptop Lenovo ThinkPad X1 Carbon 30th Anniversary Edition prezintă un panou OLED de 14 inci cu o rezoluție de 2,8 K. Lenovo a oferit un suport pentru gama de culori P3 de 100% și o rată de reîmprospătare de 90Hz pentru laptopul în ediție limitată. Sub carcasă, noul Lenovo ThinkPad X1 Carbon 30th Anniversary Edition este propulsat de chipset-ul Intel Core i7-1260P asociat cu 32GB de memorie și 1TB de stocare. Grafica Intel Iris CE Graphics este integrată cu chipset-ul.

Lenovo a inclus, de asemenea, microfoane cvadruple cu suport pentru captarea audio în câmp îndepărtat. De asemenea, vine cu o cameră de înaltă definiție 1080p cu suport pentru recunoașterea facială Windows Hello.

Ambalajul modelului ThinkPad X1 Carbon 30th Anniversary Edition este fabricat din fibre de bambus și trestie de zahăr 100% regenerabile rapid, care pot fi transformate în compost. Pachetul include, de asemenea, o carte cu istoria mărcii și autocolante Lenovo și alte cadouri.

Prețul lui Lenovo ThinkPad X1 Carbon 30th Anniversary Edition

 În prezent, noul laptop Lenovo ThinkPad X1 Carbon 30th Anniversary Edition este disponibil doar în Taiwan la prețul de 90.900 de dolari taiwanezi. O lansare mai largă va începe în decembrie. În ceea ce privește prețul, modelul standard ThinkPad X1 Carbon și ediția limitată au un preț similar, cu o diferență mică.

Dar un factor bun este faptul că utilizatorii primesc chipset-ul Intel Core i7 actualizat, 1TB de stocare și o cantitate mai mare de memorie RAM în cazul ediției 30th Anniversary Edition. Dacă sunteți un fan Lenovo, achiziționarea noului laptop ediția aniversară poate fi o investiție bună, mai ales că marca îl livrează cu gratuități și cadouri suplimentare.

Lenovo pune la dispoziție și laptopuri foarte performante

Pentru cei care caută performanță peste design, Lenovo Legion este cu siguranță modelul perfect. Iar pentru că brandul Lenovo este recunoscut pentru faptul că oferă calitate la un preț competitiv, Lenovo Legion 7i Gen 7 este o alternativă ideală pentru cei care vor un laptop de gaming sau cu performanțe foarte mari la un preț sub cel al pieței.

Modelul de bază Lenovo Legion 7i a oferit în continuare o experiență excelentă de joc cu cipul său Core i7-12800HX și GPU GeForce RTX 3070 Ti de 8 GB. Are jumătate din spațiul pe unitate (1TB) și RAM (16GB), dar ambele pot fi actualizate de către utilizatorul final. Există și un model cu procesor Intel Core i9-12900HX, 32 GB memorie DDR5-4800, o placă grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti de 16 GB, Wi-Fi 6E și Bluetooth și un PCI de 2 TB Unitate solid-state (SSD) Express 4.0. Procesorul din clasa Core HX conferă lui Legion 7i o oarecare unicitate. Deoarece cipul tocmai a fost introdus, acesta este unul dintre primele laptopuri care îl folosesc.

Deisgur, noul Lenovo Thinkpad este o alegere foarte bună, însă, dacă căutați un laptop cu adevărat performant, Lenovo Legion 7i este opțiunea pe care doriți să o luați în considerare. Indiferent, este cunoscut faptul că Lenovo oferă alternative multiple, indiferent de bugetul pe care îl aveți la dispoziție sau caracteristicile pe care le căutați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.