o pereche de căşti cu drivere de 12.4 mm și ANC

0
16

OPPO a anunţat astăzi nouă serie de telefoane Reno 9, dar ele nu au sosit singure. A debutat şi o pereche de căşti, OPPO Enco R, care vine cu drivere destul de generoase, de 12.4 mm şi anulare a zgomotului.

Avem de-a face cu căşti TWS, care vin în completarea modelului OPPO Enco R, lansat în luna mai. Aici avem de-a face cu un design in ear, nu half in ear, cum era la modelul precedent. Aceste earbuds vin cu drivere customizate de 12 mm, cu o zonă de vibraţie crescută cu 53% faţă de Enco Free 2. Designul e în stil scoică, iar căştile nu sunt aşa înclinate faţă de alte produse similare de pe piaţă.

Pe lângă ANC, se laudă şi cu mod Transparency, mod de gaming cu latentă redusă şi control tactil custom. Oferă şi o animaţie pop up haioasă când se conectează la telefoane OPPO. Conexiunea la telefon se face via Bluetooth 5.2 şi e suportat şi codecul AAC. Sunt integrate pe căşti şi microfoane duale cu anulare a zgomotului pe bază de AI.

Avem şi certificare IP54, pentru rezistenţa la stropire şi praf, dar şi promisiunea unei autonomii de 7 ore per cască sau până la 28 de ore cu tot cu toc.

OPPO Enco R Pro porneşte de la 70 de euro şi se vinde începând cu 2 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.