OnePlus 11R primește un nou teaser înainte de lansarea de pe 7 februarie; Prezența CPU-ului Snapdragon 8+ Gen1 e confirmată

0
32

OnePlus urmează să anunțe multe dispozitive pe 7 februarie la nivel global. Vine flagship-ul OnePlus 11, o primă tabletă, o tastatură de gaming, căști wireless de top, dar și un smartphone super high midrange. E vorba despre OnePlus 11R, telefon succesor pentru modelul OnePlus 10R anunțat în 2022. Azi e confirmată prezența cipsetului Snapdragon 8+ Gen1 de sub capota noului smartphone. Detalii avem mai jos.

OnePlus 11R 5G vine pe 7 februarie sub sloganul „Shape of Power / Forma Puterii”. Zvonurile spun că vorbim despre un telefon cu display AMOLED curbat de 6.7 inch în diagonală, cu baterie de 5000 mAh și alimentare la 100W pe fir. Terminalul are CPU Snapdragon 8+ Gen1, prezența acestuia fiind acum confirmată. De asemenea, se vehiculează că telefonul va sosi în configurație cu 16 GB de RAM și 512 GB de stocare rapidă.

Senzorul pentru amprente este optic, iar OnePlus 11R 5G va aduce și un buton slider pentru slectarea rapidă a profilurilor de sunet. În partea din față s-ar afla o camerăselfie de 16 MP, iar în spate ar putea exista o cameră foto de 50 MP. 

Aflăm mai multe detalii cu privire la OnePlus 11R în următoarele zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.