OnePlus ar lucra la un nou smartwatch, cu procesor Snapdragon W5 Gen 1, suport eSIM și Wear OS

0
31

În 2021 debuta primul smartwatch din portofoliul OnePlus. În ciuda designului elegant și practic, el nu a reușit să impresioneze prea mulți utilizatori, întrucât sosea cu un sistem de operare simplist, iar funcțiile oferite erau modeste. Totuși, compania nu a renunțat la ideea unui smartwatch, iar azi aflăm că ni se pregătește un model ceva mai capabil, cu procesor Snapdragon sub capotă și suport eSIM. Mai jos avem detalii.

Informațiile sosesc prin intermediul tipster-ului @MlgmXyysd (Twitter / X). Acesta a descoperit detalii legate de acest nou smartwatch într-un patent aprobat recent. Smartwatch-ul ar fi cunoscut la nivel intern sub numele de cod „star” și are numărul de model OWW231 în China, respectiv OWWE231 la nivel global. Ar avea display circular cu rezoluție de 466 x 466 pixeli, iar sub capotă vom găsi atât un procesor Snapdragon W5 Gen 1, cât si un co-procesor BES 2700 care se va ocupa de eficiență energetică.

Sistemul de operare ar fi ColorOS for Watch 6.0 bazat pe Android 11 Go, dar doar în cazul variantei ce se va comercializa în China. La nivel global noul smartwatch ar trebui să ruleze Wear OS. Ceasul va aduce două butoane, dintre care unul crown, iar el va beneficia de barometru. Ar avea EKG, funcție Always on Display, gesturi pentru aprindere, suport eSIM, senzor pentru măsurarea nivelului de oxigen din sânge și a stresului. 

Tipster-ul susține că ar fi vorba despre un model similar cu OPPO Watch 4 Pro, poate chiar o variantă rebranduită a acestui model la nivel global de către OnePlus. Nu avem detalii clare legate de debut, din păcate. E posibil ca noul ceas inteligent al companiei să sosească odată cu flagship-ul OnePlus 12.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.