Patru lucruri despre Motorola RAZR 40 Ultra care îl fac special printre telefoanele pliabile cu clapetă

0
40

Motorola RAZR 40 Ultra a debutat alături de RAZR 40 la început de vară şi acum e disponibil în România, cu un preţ atractiv pentru un pliabil. Faţă de rivali vine pe o nuanţă mai vie, Viva Magenta şi se bucură de aplicaţii full screen pe ecranul extern. Iată 4 avantaje şi atribute speciale ale sale.

1. Productivitate şi cu clapeta închisă

Motorola RAZR 40 Ultra are cel mai mare ecran extern dintre telefoanele de tip Flip, la 3.6 inch. E chiar mai mare decât cel de pe Galaxy Z Flip 5 şi permite citirea rapidă a notificărilor, mesajelor sau emailurilor, accesarea lui Waze, Google MAps şi scroll pe reţelele sociale. Puteţi verifica vremea, seta alarme, realiza apeluri, accesa camera pentru un selfie cu camera principală sau să folosiţi YouTube şi Spotify la potenţial maxim.

2. Realizarea de fotografii şi video mai facil

RAZR 40 ULTRA

Flex View le permite utilizatorilor să aşeze telefonul în picioare pentru unghiuri extra de captură, funcţionând ca un soi de trepied încorporat. Oferă noi modalităţi de creare de conţinut.

3. Experienţe foto de invidiat

Moto RAZR 40 Ultra

Moto RAZR 40 Ultra are funcție Photo Booth, care le permite utilizatorilor să previzualizeze şi fotografieze 4 poziţii diferite în 4 imagini perfect sincronizate, toate declanşate printr-un gest cu palma deschisă. 

4. Design iconic, uşor de purtat în buzunar

Avem de-a face cu cel mai subţire telefon pliabil Flip din industrie, atunci când este închis. Masoară 15.1 mm în talie şi doar 184 de grame, mai puţin decât rivalul Z Flip 5 Asta şi în condiţiile în care are o baterie mai mare cu 100 mAh şi ecran extern şi intern mai mari. Foloseşte sticlă, aluminiu şi oţel inoxidabil şi e protejat contra stropirii.

Îl poți cumpăra de aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.