Preturile celor mai noi aspiratoare-robot Roomba ale iRobot

0
38

Au aparut doua noi aspiratoare-robot Roomba produse de iRobot. Acestea sosesc cu software-ul iRobot OS 7.0, sunt mai inteligente si ofera noi functii inovative. Au fost dezvaluite si preturilor acelor doua dispozitive de curatare a locuintelor.

iRobot Corp, un important jucator pe piata aspiratoarelor-robot de consum, a dezvaluit doua modele inovatoare impreuna cu iRobot OS 7.0, oferind noi functionalitati precum Dirt Detective si Smart Scrub. Cele doua modele anuntate de acea companie sunt Roomba Combo j9+ si Roomba j9+.

Dispozitivul de curatare Combo j9+ include o functie care goleste automat recipientul de gunoi. Barry Schliesmann, directorul de produse al acelei companii, a subliniat inteligenta oferita de iRobot OS 7.0 si extinderea gamei de produse a companiei.

Aceste noi aspiratoare-robot 2-in-1 sunt proiectate pentru a excela la curatarea diferitelor suprafete din locuintele utilizatorilor. Compania a prioritizat abordarea dezavantajelor comune cu care se confrunta aspiratoarele in situatii real-life.

Aspiratoarele-robot 2-in-1 Roomba Combo au fost proiectate pentru a aborda aceste probleme, prin inginerie si software imbunatatite. iRobot OS 7.0 ofera experiente de curatare personalizate bazate pe obiceiurile, locuintele si schimbarile sezoniere ale utilizatorilor.

Functia Dirt Detective a celor doua dispozitive 2-in-1 de curatare a locuintelor automatizeaza curatarea pe baza istoricului de date, prioritizand spatiul murdar si ajustand setarile in mod corespunzator.

Cleanliness Assessment Map ofera o evaluare de curatare in functie de camera. Merita mentionat ca achizitionarea iRobot de catre compania Amazon din Statele Unite s-a confruntat cu analize din partea autoritatilor de reglementare. Pretul aspiratorului-robot Roomba Combo j9+ e de 1400 de dolari, in timp ce Roomba j9+ se va vinde la un pret de circa 900 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.