realme 10 Pro Coca-Cola Edition se lansează pe data de 10 februarie, confirmare sosită prin intermediul unui nou teaser

0
50

Smartphone-ul Coca-Cola este cu un pas mai aproape de lansare, asta odată cu noile materiale teaser ajunse online. Acestea confirmă și numele oficial al telefonului, acesta fiind realme 10 Pro Coca-Cola Edition și aflăm pe această cale că debutul va avea loc săptămâna viitoare, pe data de 10 februarie.

Apare și un poster care dezvăluie design-ul acestui smartphone, diferit față de cel prezentat anterior în prima randare sosită online. Atunci vedeam un telefon complet roșu care avea 2 logo-uri Coca-Cola, unul mic și unul de mari dimensiuni, de o nuanță diferită de roșu. 

Acum privim asupra unui panou spate în tonalitate duală, cu o zonă a cemerei vopsită în negru-vișiniu și o treime din spate pe celebra nuanță de roșu și având logo-ul Coca-Cola prezentat de această dată pe alb. Cel mai probabil vom avea aceleași dotări ca pe realme 10 Pro cel de bază, de la procesorul Snapdragon 695 la ecranul FHD+ de 6.75 inch (IPS, LCD) de 120Hz.

Primim 6 sau 8 GB RAM, 128 GB stocare și cameră foto de 108 mpx. Mă aștept ca pachetul să fie unul special, în aceeași nuanță de roșu, sau poate de forma unei sticle de Coca-Cola. Și accesoriile ar trebui să fie pe roșu pentru a completa experiența. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.