Redmi Note 13 Pro+ are detalii despre cameră şi procesor dezvăluite de teasere

0
25

La mijloc de lună septembrie am aflat data la care Xiaomi va dezvălui noile telefone midrange Redmi. E vorba despre Redmi Note 13, Note 13 Pro şi Note 13 Pro+, care vor sosi oficial pe 21 septembrie. Acum avem o scăpare, de fapt mai mult de atât, un teaser care confirmă procesorul şi camera lui Note 13 Pro+.

Redmi Note 13 Pro+ va fi cel mai bine dotat model din tripletă. Va aduce o cameră principală de 200 de megapixeli, cu senzor Samsung HP3, mărime de 1/1.4 inch şi deschidere F/1.65. Va sosi cu o funcţie specială Smart ISO Pro, care ajustează automat ISO-ul în funcţie de situaţie. Teaserele dezvăluie că există suport pentru stabilizare optică şi electronică, pentru filmare cât mai lipsită de tremurături.

Un alt poster dezvăluie că seria Note 13 Pro va suporta 3 lungimi focale diferite şi va oferi zoom la nivel de senzor, dar şi zoom optic lossless 4X. Apare şi o captură foarte rapidă, în doar 1.3 secunde după apăsarea butonului shutter. Încă nu e clar pe ce modele sosesc funcţiile, standard sau Pro. La interiorul lui Redmi Note 13 Pro+ se va afla un procesor MediaTek Dimensity 7200 Ultra, un CPU de 4 nanometri.

Aşteptăm un design de modul foto în stil Xiaomi 13 pe Redmi Note 13, în vreme ce Pro+ renunţa la modulul pătrăţos. Pro+ e subţire, are spate acoperit cu piele şi ecran curbat. Pro şi Redmi Note 13 au format pătrăţos şi ecrane plate. Redmi Note 13 Pro şi Pro+ au ecrane AMOLED 1.5K şi luminozitate de 1800 nits.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.