Revoluția Prețurilor e acum la eMAG, reduceri la electronice și produse pentru casă, cel mai ieftin smartphone cu 8 GB RAM

0
35

Ziua de marți începe cu o campanie de excepție la eMAG și anume Revoluția Prețurilor. Sunt reduceri în perioada 19-21 septembrie la o mulțime de smartphone-uri, laptopuri, gadget-uri și produse pentru casă. Am dat azi chiar de cel mai ieftin terminal cu 8 GB RAM și 256 GB de stocare de pe piață, produs erou în episodul cu numărul 370 din seria „CUPOANELE ZILEI”. Iată ofertele de azi!

CUPOANELE ZILEI

CUPOANE PERMANENTE

CUPONUL ZILEI (produs erou)

După cum vă anunțam încă din titlu, produsul erou de azi vine de la eMAG, acolo unde am dat de vivo Y35, telefon ce se vinde pentru 599 lei. Este un model 4G ce vine cu display de 6.58 inch cu refresh rate de 90Hz și rezoluție Full HD+. Are 8 GB RAM, 256 GB de stocare, slot pentru card microSD și un procesor Qualcomm Snapdragon 680 sub capotă.

Are cameră de 50 MP în partea din spate, senzor selfie de 16 MP, iar sub capotă mai descoperim o baterie de 5000 mAh ce se încarcă la 44W pe fir. E un smartphone excelent la această sumă de comercializare. Poți comanda de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.