Samsung Galaxy A34 5G apare în randări detaliate cu câteva luni înainte de debut; Margini rotunjite, cameră triplă în spate, breton picătură

0
22

În urmă cu ceva timp OnLeaks a dezvăluit randări detaliate pentru Galaxy A54 5G, model ce va debuta undeva la începutul anului 2023. Ei bine, azi a venit rândul versiunii Galaxy A34 să primească astfel de randări. După cum era de așteptat, avem de-a face cu un smartphone ce urmează cam aceleași linii de design cu predecesorul. Vine cu modul foto triplu în partea din spate, margini rotunjite și breton picătură în partea din față pentru camera selfie. Mai jos avem detalii.

Imaginile sunt bazate pe randări CAD, deci sunt destul de precise. Se pare că în partea de sus vom avea un notch picătură, iar display-ul e înconjurat de margini destul de groase. La fel ca predecesorul, ar urma să aducă un panou AMOLED. În partea de sus se află un slot pentru SIM, iar jos găsim un microfon, port USB Type-C, dar și un jack de 3.5 mm pentru căști

În stânga nu avem niciun buton, atât cele de volum, cât și butonul power aflându-se în partea dreaptă. În spate observăm 3 senzori foto amplasați vertical, unul sub altul, dar și un bliț LED. Telefonul măsoară 161.3 x 77.7 x 8.2 mm, iar display-ul ar măsura 6.5 inch în diagonală. Totuși, nu avem alte informații cu privire la Galaxy A34 momentan. 

Știm însă că Samsung pregătește noi procesoare Exynos midrange. Astfel, e posibil ca acest telefon să aducă un CPU Exynos 1330 sau 1380, peste 3-4 GB de memorie RAM și cel puțin 64 GB de stocare, la fel ca predecesorul său. Lansarea ar urma să aibă loc undeva la începutul anului 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.