Samsung Galaxy A54 primește actualizarea stabilă la Android 14 (momentan doar în SUA)

0
48

Lucrurile se mișcă foarte rapid când vine vorba de Android 14 pentru Samsung. Compania sud-coreeană a început să livreze la sfârșitul lunii octombrie update-ul pe cele mai noi flagship-uri, iar de curând a ajuns pe seria Galaxy S22. Iată că la doar câteva zile distanță update-ul ajunge și pe varianta midrange Galaxy A54 5G. Momentan se livrează în SUA, dar mă gândesc că nu va dura mult până ce Android 14 va putea fi instalat și pe modelele din Europa. Mai jos avem detalii.

Acest update ocupă în jur de 3 GB și vine însoțit de patch-ul de securitate pe luna noiembrie. Cumva era normal ca actualizarea să sosească rapid pentru Galaxy A54, telefonul a fost inclus în programul de testare Beta al companiei. Bănuiesc că noutățile aduse de această actualizare se cunosc. Pe lângă opțiuni noi de securitate și confidențialitate, apare o zonă Quick Panel/Settings complet nouă.

Ea facilitează accesul la cele mai des folosite funcţii. Totodată, One UI 6.0 mai aduce şi numeroase modalităţi de personalizare a interfeţei şi experienţei Galaxy, pe baza obiceiurilor şi preferinţelor utilizatorilor. Ideea este de a reflecta personalitatea utilizatorului. 

Pe Galaxy A54 5G l-am testat în acest an și vă pot spune că e un model midrange care merită cumpărat. Momentan a primit doar prima actualizare software majoră, el ar urma să primească chiar Android 17 în viitor. Are ecran AMOLED luminos cu refresh rate de 120Hz, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Vine cu baterie de 5000 mAh, se încarcă la 25W pe fir și are un procesor Exynos 1380 sub capotă. Costă în jur de 1699 lei pe eMAG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.