Samsung Galaxy Buds FE: Informații Confirmate și Disponibile pentru Public

0
38

De ceva timp, am auzit zvonuri că Samsung va lansa Galaxy Buds FE, o variantă mai accesibilă a căștilor wireless, alături de alte dispozitive din seria Fan Edition. Recent, o imagine reală a acestor căști, împreună cu informații precum numărul de model, au apărut pe internet, iar astăzi avem confirmarea oficială că noile căști există și avem toate detaliile pe care le ați putea dori despre ele.

Ce sunt Galaxy Buds FE și ce promit?

Informațiile despre Galaxy Buds FE par a fi la fel de oficiale pe cât se poate. Aceste căști vor purta numărul de model SM-R400N, vor avea aceeași carcasă ca și Galaxy Buds 2 și Buds 2 Pro, având o formă pătrată rotunjită și un port tip-C pentru încărcare. Vârfurile căștilor vor fi prevăzute cu aripi, asemănătoare cu varianta originală a Galaxy Buds, astfel că, dacă ați simțit lipsa acestui design, acesta revine în prim-plan.

Detalii și Imagini Exclusiviste

Căștile Galaxy Buds FE sunt prezentate în culoarea albă, dar vor fi disponibile în diferite variante de culori. Carcasa dispune de indicatoare pentru încărcare și nivelul bateriei atât pe interior, cât și pe exterior. De asemenea, găsim contacte de încărcare pentru căști și un spațiu special pentru deschiderea carcasei. Aceasta are un finisaj lucios, dar având în vedere că împarte un design similar cu alte modele Galaxy Buds, puteți opta întotdeauna pentru o husă sau o protecție pentru a evita zgârieturile.

Inovații Notabile

O îmbunătățire notabilă constă în includerea aripioarelor pentru căști, deoarece acestea ajută căștile să rămână bine fixate în ureche și să ofere mai mult confort. Informațiile primite nu confirmă dacă Galaxy Buds FE vor suporta încărcarea wireless sau alte caracteristici, dar pare că vor avea tehnologie de anulare activă a zgomotului, ceea ce este întotdeauna un aspect pozitiv.

În ceea ce privește data de lansare, se așteaptă ca Galaxy Buds FE să fie anunțate alături de Galaxy S23 FE și Galaxy Tab S9 FE. Deși nu există o dată de lansare oficială, având în vedere numeroasele scurgeri de informații, putem presupune că aceste dispozitive sunt pe cale să fie lansate și pot fi anunțate în orice moment. Așa cum ne-a obișnuit, vă vom ține la curent pe măsură ce aflăm mai multe despre ce pregătește Samsung pentru noi.

[SURSA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.