Samsung Galaxy S23 se lansează azi la ora 20:00 (ora României) și poți urmări evenimentul live de aici!

0
40

Prima zi a lunii februarie va fi una aglomerată, plină de lansări de produse noi, iar în prim plan se va afla Samsung cu primul eveniment Unpacked din 2023 care ne va aduce seria de flagship-uri Samsung Galaxy S23. Cei dornici să urmărească show-ul de lansare o pot face chiar prin intermediul stream-ului inclus în articolul de față, cu startul la ora 20:00 (ora României).

Știm deja mai totul despre cele 3 telefoane din lineup și mă refer desigur aici la Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Toate privirile vor fi îndreptate către vârful de gamă, acela fiind modelul Ultra care inaugurează un senzor nou de 200 mpx. Toate au procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 tactat mai sus decât un SD8gen2 standard, vin cu panouri 120Hz și se livrează cu One UI 5.1 la nivel software. 

Vom avea și difuzoare stereo, certificare IP68, protecție Gorilla Glass Victus 2 și cititoare de amprente ultrasonice integrate sub display. Dacă vei alege S23 Ultra te bucuri de cea mai mare diagonală din serie (6.8 inch), iar pentru productivitate îți va sta la dispoziție un S Pen integrat. Pe lângă aceste telefoane, Samsung va prezenta mâine și laptop-urile Galaxy Book3, fiind inclus și aici o variantă Ultra.

Se așteaptă ca startul precomenzilor să fie dat chiar mâine imediat după eveniment și poți urmări listările din partea retailerilor prin intermediul articolelor de mai jos!

Preț și disponibilitate:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.