Samsung îl include și pe Galaxy A54 în programul One UI 6 Beta (Android 14)

0
42

La început de lună august cei de la Samsung anunțau cu mare fast lansarea programului One UI 6 Beta, în care erau incluse flagship-urile actuale și anume modelele din seria Galaxy S23. Nu a mai durat mult până am aflat că și Galaxy S23 și derivatele sale se vor bucura de acest release software, iar astăzi la început de săptămână descoperim că cel mai nou telefon din program este Galaxy A54.  

Suntem informați că programul a debutat în Coreea de Sud și că înrolarea se face direct din aplicația Samsung Member, iar odată ce utilizatorii sunt acceptați, vor putea actualiza telefonul la One UI 6 Beta. Vorbim aici despre un release bazat pe Android 14 iar ca noutăți principale avem ajustarea elementelor de UI care devin acum mai moderne.

Apare și un nou font implicit, emoji-uri proaspete în tastatura Samsung și per total vedem o interfață cu focus pe simplitate, mai ales în zona Quick Settings. One UI 6 are și multe opțiuni ce permit customizarea interfeței și experienței cu telefonul, în ideea de a reflecat personalitatea fiecăruia.

Ne putem aștepta ca până la sfârșit de toamnă update-ul final să ajungă iată și pe Galaxy A54. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.