Samsung lansează combo-ul mașină de spălat și uscător BESPOKE AI

0
52

În cadrul târgului tehnologic IFA 2023 Samsung a prezentat avantajele ecosistemului SmartThings, a prezentat aplicația Food AI care îți oferă rețete și idei pentru planul alimentar, dar și un nou combo. E vorba despre o mașină de spălat cu uscător încorporat din gama BESPOKE AI, cu pompă de căldură Digital Inverter. Modelul elimină grija transferului de rufe de la mașina de spălat la uscător și realizează procesul de spălare și uscare al acestora într-o singură etapă. Mai jos avem detalii.

Combo-ul mașină de spălat și uscător BESPOKE AI aduce o capacitate mare de spălare (25 kg) și o combină cu o capacitate de uscare cu pompă de căldură de 13 kg. Totodată, e susținut de funcții inteligente pentru a oferi consumatorilor mai multă flexibilitate. Acest model oferă utilizatorilor posibilitatea de a economisi spațiu în locuințele lor, deoarece necesită mai puțin loc decât instalarea a două mașini separate, permițând finalizarea unui ciclu complet de spălare – uscare într-o singură unitate.

Utilitatea spațiului din locuințe poate fi astfel maximizată. Designul simplu și plat BESPOKE se îmbină armonios cu interiorul casei, precum și cu celelalte electrocasnice și piese de mobilier. Noua mașină de spălat cu uscător încorporat oferă utilizatorilor o experiență de utilizare mai integrată, fără întreruperil. Când utilizatorii vor porni mașina, pot controla mai intuitiv și selecta cu ușurință ciclul de spălare și uscare prin intermediul afișajului generos LCD. De asemenea, acesta prezintă rapoarte informative la sfârșitul ciclului, pentru confortul utilizatorului.

Samsung aduce  aici și tehnologii avansate pentru a ajuta utilizatorii să își gestioneze mașina de spălat cât mai eficient. Odată cu finalizarea ciclului de  spălare, ușa se deschide automat, astfel încât utilizatorii să poată scoate rufele cu mai puțin efort. De asemenea, evacuează aerul umed și căldura, aducând aer proaspăt în tambur. 

De asemenea, prin modul AI Energy din SmartThings Energy, oferă posibilitatea de economisire inteligentă a energiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.