Seria Apple Watch 9 a fost lansată. Ce preț au noile ceasuri smart

0
41

Evenimentul Apple Wanderlust a fost transmis live, pe 12 septembrie. Pe scenă a apărut Tim Cook, care a anunțat că firma va prezenta 2 dispozitive inedite: noile smartwatch-uri și seria iPhone 15.

În cadrul evenimentului, Apple a avut și un video amuzant, în care a scos în evidență modurile în care compania încearcă să folosească surse sustenabile și regenerabile pentru afacerea sa. 

Acesta a scos în evidență o schimbare notabilă și pentru Apple Watch. Compania nu va mai folosi produse din piele în dispozitivele sale, potrivit Tom’s Guide.

Seria Apple Watch 9 a fost lansată

Apple Watch 9 include sistemul de operare watchOS 10. Seria introduce un nou S9 SiP, o experiență Siri mai rapidă și chiar și noi gesturi prin care pot fi controlate dispozitivele. 

Seria Apple Watch 9 a fost lansată cu un display mai luminos, dincolo de elementele axate pe sustenabilitate. Printre acestea se numără și baterie din cobalt 100% reciclat. 

Compania a introdus o nouă opțiune inedită, prin care ceasul smart poate fi controlat prin gesturi, fără să fie nevoie să atingi display-ul.

Pentru seria Apple Watch 9, dispozitivele vor fi disponibile în 2 variante – fie din aluminiu, fie din oțel inoxidabil. Varianta din aluminiu e disponibilă în 5 culori: roz, starlight, roșu, argintiu și midnight. Cea din oțel inoxidabil e disponibilă în nuanțele auriu, argintiu și grafit.

Smartwatch-urile au un cip S9, mai rapid și eficient decât varianta S8. Seria Apple Watch 9 a fost lansată pe 12 septembrie și comenzile vor fi livrate începând cu 22 septembrie. Din punct de vedere al prețului, modelul GPS de 41 milimetri costă 399 de dolari. Pentru versiunea GPS și celulară, utilizatorii vor plăti 499 de dolari. Varianta de 45 de milimetri are un preț de pornire de 429 de dolari. 

Dincolo de seria principală, Apple a dezvăluit și noul Watch Ultra 2. 

Apple a dezvăluit și Watch Ultra 2

E cel mai avansat ceas smart Apple lansat până acum. De la lansarea sa, alături de seria iPhone 14, Ultra a fost folosit în numeroase medii extreme.

Alături de iPhone 15, a fost dezvăluit și Apple Watch Ultra 2. La fel ca celelalte dispozitive din seria Watch 9, ceasul are un cip Apple S9. Cu o singură încărcare, babteria ceasului rezistă 36 de ore de uz activ sau 72 de ore de uz minim. Dispozitivul e dotat și cu Apple S9 SiP, cel mai eficient display lansat de companie până acum. Are un preț de 799 de dolari și va fi disponibil pentru livrare pe 22 septembrie. 

Seria Apple Watch 9 a fost lansată a fost lansată alături de iPhone 15, ce include 4 modele. iPhone 15 și 15 Plus au specificații tehnice similare, pe când 15 Pro și Pro Max aduc îmbunătățiri notabile. Printre potențialele probleme ar putea fi însă capacitatea bateriei dispozitivelor, similară cu cea din seria iPhone 14, lansată în 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.