Smartwatch-ul Amazfit Balance a fost prezentat! Un „partener” pentru sănătatea fizică și mintală a purtătorului, cu chatbot AI încorporat, NFC pentru plăți

0
47

Smartwatch-urile sunt la mare căutare, iar târgul IFA 2023 din acest an nu duce lipsă nici de lansări în această zonă. A fost prezentat în cadrul evenimentului smartwatch-ul Amazfit Balance, un model ce aduce un design familiar, dar câteva funcții întâlnite mai rar în zona purtabilelor. Noul model sosește cu un asistent / chatbot AI care oferă sugestii purtătorului pentru îmbunătățirea sănătății fizice și mintale. Mai jos avem detalii.

Noul model Amazfit Balance aduce ca design cu un model din gama GTR a companiei. El vine în variantele Sunset Grey sau Midnight, are 46mm și cântărește doar 35 de grame (fără o curea atașată). Corpul e fabricat din aliaj de aluminiu și polimer ranforsat cu fibre și e rezistent la apă în regim 5ATM. Panoul e reprezentat de un display AMOLED de 1.5 inch în diametru cu rezoluție de 480 x 480 pixeli și e protejat Tempered Glass. 

Există aici un senzor BioTracker 5.0 pentru determinarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului și a calității respirației, accelerometru, giroscop, senzor de temperatură. Acest model are GPS, Bluetooth 5.0, Wi-Fi (2.4GHz). De asemenea, vine cu NFC, astfel că poate fi folosit pentru realizarea plăților contactless. Cât despre autonomie, ea ajunge la 14 zile.

Ceasul rulează ZEPP OS 3.0, sistem de operare creat de către Amazfit. Compania a intregrat aici tehnologii AI sub forma asistentului Zepp Aura AI Wellness Coach. Totuși, pentru accesarea acestui serviciu fără limite e nevoie de un abonament lunar Aura Premium. Ceasul are funcție pentru măsurarea compoziției corporale, la fel cum am mai văzut pe modele Samsung Galaxy, iar asistentul AI va oferi sprijin utilizatorilor pentru îmbunătățirea sănătății mintale și fizice. 

Chatbot-ul poate interpreta datele stocare pe smartwatch din timpul sesiunilor de fitness și va oferi recomandări personalizate pe baza acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.