Snapdragon 8+ Gen 1, încărcare la 100W (specificaţii vehiculate)

0
30

Parcă mai ieri termina colegul Alex recenzia lui realme GT Neo 3 150W şi deja putem vorbi despre succesor. realme GT Neo 4 tocmai a primit o scăpare consistenţă şi mă refer evident la specificaţii, pe care le analizăm mai jos.

Avem de-a face cu un telefon GT Neo 4 înrudit cu OnePlus Ace 2, sau poate chiar un rebranding al său. Terminalul în cauză vine cu un procesor Snapdragon 8+ Gen 1 şi cu încărcare la 100W. Acest flagship e aşteptat să debuteze în China foarte curând, poate chiar în această lună. Va avea şi un ecran 1.5K OLED de 6.7 inch, cu refresh rate de 120 Hz şi PWM Dimming de 2160 Hz. Aparent vine cu 16 GB RAM şi o cameră selfie de 16 megapixeli.

În spate se afla o cameră principală de 50 de megapixeli cu senzor Sony IMX890, alături de un senzor Omnivsion de 8 megapixeli, probabil pentru o cameră ultrawide şi o cameră de 2 MP Bokeh sau Macro. Are şi baterie de 5000 mAh, cu protectie la uzura, supraîncărcare. Specificaţiile provin de la zvonacul Digital Chat Station, respectat în domeniu, iar el le-a postat pe reţeaua de socializare Weibo.

Conform comentariilor de la postare, acest produs a fost gândit că rival pentru Redmi K60, la rândul său scăpat pe web recent. Handsetul va rula Android 13 cu realme UI 4.0 peste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.