Starfield Încântă Jucătorii din Întreaga Lume și Bate Recorduri pe Steam

0
46

„Starfield, unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului 2023, a fost recent lansat pentru proprietarii de Premium Edition și Constellation Edition și a reușit să atragă un număr impresionant de jucători într-un timp foarte scurt. Conform datelor publicate de SteamDB, jocul a atins un număr maxim de 234,864 de jucători într-un moment dat, depășind astfel jocuri populare precum GTA V, Destiny 2 și Call of Duty (Modern Warfare 2 și Warzone). Este important de menționat că aceste cifre nu includ jucătorii de pe Xbox și Microsoft Store, ceea ce înseamnă că numărul real de jucători este probabil mult mai mare.

Dezvoltat de Bethesda, Starfield este primul joc creat într-un univers nou de către companie în peste 20 de ani. Jocul a fost lansat inițial pentru proprietarii de Premium Edition și Constellation Edition, dar va fi disponibil pentru toți utilizatorii de Game Pass începând cu 6 septembrie. Acest lucru ar putea duce la o creștere și mai mare a numărului de jucători în zilele următoare.

Starfield

Deși Starfield a avut un start impresionant, mai sunt încă câteva jocuri care îl depășesc în ceea ce privește numărul maxim de jucători pe Steam. The Elder Scrolls V: Skyrim, de exemplu, a atins un număr maxim de 287,411 jucători, iar Fallout 4 a atins un număr maxim de 472,962 jucători. Cu toate acestea, este posibil ca Starfield să depășească aceste cifre în viitorul apropiat, având în vedere interesul crescut al jucătorilor și lansarea iminentă pentru utilizatorii de Game Pass.

În concluzie, lansarea Starfield a fost un succes major pentru Bethesda și a atras un număr impresionant de jucători într-un timp foarte scurt. Cu lansarea iminentă pentru utilizatorii de Game Pass și interesul crescut al jucătorilor, este posibil ca Starfield să devină unul dintre cele mai populare jocuri ale anului.

[SURSA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.