Tableta OPPO Pad 2 are câteva specificații dezvăluite; Ar putea debuta până la finalul acestui an

0
20

OPPO lansa prima sa tabletă din portofoliu în luna februarie a anului 2022. Recent aflam că se află în pregatire și un succesor pentru aceasta sub forma lui OPPO Pad 2. Recent tipster-ul Digital Chat Station a oferit câteva detalii despre specificațiile noului model. Mai mult, am aflat chiar și prețul noii tablete pregătite de către OPPO. Mai multe detalii avem în rândurile ce urmează.

Conform DCS, OPPO Pad 2 va aduce un display LCD de 11 inch în diagonală, cu rezoluție 2.8K (2800 x 2000 pixeli). Merită menționat că generația anterioară aducea un ecran de aceeași diagonală, dar cu rezoluție puțin mai mică, 2.5K (2560 x 1600 pixeli). De asemenea, sub capotă ar urma să găsim un procesor MediaTek Dimensity 9000 acum, chiar dacă varianta anterioară sosea cu un CPU Snapdragon 870. 

Tipster-ul susține că OPPO va aduce și o baterie de capacitate ridicată, iar tableta va suporta alimentare rapidă. OPPO va organiza un nou eveniment INNO Day undeva la jumătatea lunii decembrie. În cadrul acestuia ar putea debuta noi telefoane pliabile, Find N2 și Find N2 Flip. Ultimul menționat ar fi primul smartphone pliabil cu clapetă din portofoliul companiei. Evenimentul ne-ar putea aduce și câteva indicii sau detalii cu privire la seria flagship OPPO Find X6.

Nu e încă clar dacă tableta OPPO Pad 2 va fi prezentată în cadrul acestui eveniment. Totuși, există șanse ca producătorul să lanseze noul dispozitiv până la finalul acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.