Telefonul pliabil OPPO Find N2 are specificaţiile dezvăluite de o captură de ecran; Primim tot ecran mic

0
26

Pe parcursul anului 2022 am aflat în repetate rânduri că OPPO ne mai pregăteşte un telefon pliabil. E vorba despre un OPPO Find N2, care cu puţin noroc va fi disponibil şi internaţional. Apoi aşteptăm şi un prim model cu clapeta al companiei. Azi aflăm câteva informaţii despre N2 totuşi.

Scăpările de până acum indicau faptul că OPPO le-ar lansa pe ambele până la final de an 2022. Nu cred că sunt şanse, în general când vine luna noiembrie începem să nu mai vedem lansări, iar în decembrie extrem, extrem de rar apar produse. Cel puţin nu la nivel internaţional, ci mai degrabă în China. OPPO Find N a fost bine primit de public, având acea diagonală teoretic mică a ecranului pliabil, practic un sweet spot mai prietenos cu degetele decât ce oferă Samsung sau Huawei pe pliabilele lor.

Revenind totuşi la scăparea legată de OPPO Find N2, aflăm că acest telefon pliabil îşi dezvăluie dotările prin intermediul unor capturi de ecran cu meniuri şi setări ajunse pe web. Are numele de cod PGU110 şi vine cu un ecran pliabil de 7.1 inch, cu refresh rate de 120 Hz. Foloseşte un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, dar şi cipul MariSilicon X, care ajută la procesarea avansată a imaginilor în special în condiţii low light. Are şi branding Hasselblad, companie suedeză care contribuie pe partea de optimizare foto şi optică.

O scăpare recentă a menţionat şi că panoul ecranului acestui telefon va fi un AMOLED LTPO şi că vom avea un spate din imitaţie din piele, ducând cu gândul la Huawei Mate Xs 2. La bord vom găsi şi o baterie de 4520 mAh, iar pe partea de software, el va avea Android 13 cu ColorOS 13 că interfaţa custom. Find N2 dispune şi de un cititor de amprente integrat lateral.

Pliabilul va fi disponibil pe negru, alb şi verde şi deocamdată sursa spune că debutul său va avea loc doar în China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.