The Game și Tom Clancy’s Splinter Cell

0
26

Anul acesta, cele două zile libere de Sfântul Andrei și 1 decembrie pică miercuri și joi, iar ăsta este un prilej numai bun pentru orice pasionat de gaming să mai rupă niște ore serioase într-un joc bun. Problema este că majoritatea titlurilor bune costă, iar dacă încerci să faci economii pentru sărbători, 300 de lei pe care i-ai da pe un joc AAA nu prea sună bine.

Dar de asta sunt eu aici, ca să îți zic ce jocuri interesante mai sunt disponibile pentru imbatabilul preț de… 0 lei. Adică gratis, adică fix ce trebuie în perioada asta. Așa că fără să o mai lungim, uite principalele titluri interesante pe care poți să pui mâna gratuit.

Evil Dead: The Game este un joc din genul multiplayer-horror lansat chiar anul acesta. La fel ca în Dead By Daylight, o echipă formată din până la patru jucători trebuie să lucreze împreună pentru a completa un ritual care curăță planeta de tot ce rău, iar un monstru controlat de al cincilea jucător încearcă din răsputeri să îi oprească, folosindu-se de metode mai mult sau mai puțin ortodoxe și ceva sperieturi. Jocul are review-uri bune și poate fi descărcat gratuit și păstrat pe vecie de pe Epic Games Store până pe data de 24 noiembrie.

Tom Clancy’s Splinter Cell a apărut în anul 2002 și a dat startul uneia dintre cele mai de succes francize ale companiei Ubisoft. În acest joc trebuie să știi să te faci nevăzut cu ajutorul umbrelor și să îți execuți inamicii cu o precizie și o acuratețe perfectă. Titlul este disponibil acum gratuit pe Ubisoft Connect, iar oferta expiră pe 30 noiembrie.

Sid Meier’s Civilization® VI este unul dintre jocurile alea extrem de complexe în care poți să petreci sute de ore în încercarea de a te împrieteni cu Cleopatra sau cu Gandhi, totul în timp ce încerc să-ți duci civilizația (see what I did there?) pe cele mai înalte culmi ale omenirii. Dacă toate astea sună bine, află că jocul este disponibil pentru un preț redus cu 90%, mai exact 5,99 euro de la 59,99 euro, care deși nu este gratuit, reducerea este prea mare ca să fie ignorată.

Desigur, acest joc are și foarte multe DLC-uri și expansion-uri care adaugă foarte mult conținut și lucruri noi, iar și astea sunt reduse. Varianta Platinum Edition costă 15 euro, redus de la 157 de euro iar pachetul Anthalogy costă doar 29,77 euro redus de la nu mai puțin de 210 euro. Cu toate astea, trebuie să te grăbești deoarece oferta este disponibilă pe Steam până astăzi, 22 noiembrie, la ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.