Varianta globală a lui Redmi Note 12 Pro+ 5G e listată în baze de date importante; Ar debuta la începutul anului viitor

0
31

Luna trecută a debutat seria de telefoane Redmi Note 12 în China, un lineup compus din 3 variante principale + versiuni derivate din acestea. Ei bine, modelul de top ar fi Redmi Note 12 Pro+ 5G, telefon ce și-a făcut recent apariția în baze de date importante în variantă globală, semn că debutul din Europa se apropie. Detalii avem mai jos.

La nivel global ar ajunge modele ca Redmi Note 12, Note 12 Pro și Note 12 Pro+ 5G. Totuși, versiunea Explorer a telefonului, care aduce alimentare la 210W pe fir, nu va ajunge în Europa. Alte modele din lineup vor debuta sub forma unor modele rebranduite în regiuni precum India. Redmi Note 12 Pro+ 5G în variantă globală a fost observat pe site-ul de certificări FCC, având numărul de model 22101316UG

Din păcate, nu e încă clar dacă terminalul va sosi cu Android 13 preinstalat sau Xiaomi îl va lansa cu Android 12 și MIUI 14 aplicat peste. Același dispozitiv a apărut și în baza de date IMEI, însă listarea nu confirmă specificațiile smartphone-ului. Sunt șanse însă să debuteze undeva în luna ianuarie sau februarie a anului 2023. 

Versiunea din China a lui Redmi Note 12 Pro+ 5G aduce un display AMOLED de 6.67 inch în diagonală, rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Vine cu baterie de 5000 mAh, se încarcă la 120W pe fir prin intermediul alimentatorului din pachet și aduce până la 12 GB RAM și 256 GB de stocare.

Tot în interior găsim și un procesor MediaTek Dimensity 1080, iar în spate se află o cameră cu senzor principal de 200 MP Samsung HPX. Alături de aceasta găsim și un senzor de 8 MP ultrawide, dar și unul de 2 MP macro.

Acum, rămâne de văzut când va sosi noua serie Redmi Note 12 în Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.