Vertu a lansat telefonul de 41.500 de dolari, cu Blockchain şi 10 TB stocare

0
33

Vertu apare ca de nicăieri după 4 ani de pauză şi dezvăluie un telefon numit METAVERTU. Compania care era cândva o ramură de lux a celor de la Nokia intra acum pe filonul trendy Blockchain şi web3. În urmă cu doar câteva zile Vertu a prezentat telefonul la Londra şi se pare că avem de-a face cu un produs cu adevărat exclusivist.

METAVERTU propune 1 TB spaţiu de stocare fizic, dar ai şi 10 TB stocare via Web3. Cea mai ieftină versiune a telefonului costă 3350 dolari, iar cel mai scump model costă 41.500 dolari. Pentru că Vertu este cu adevărat brand de lux, aflaţi că acest telefon e împodobit cu aur de 18 carate, piele de aligator şi titaniu.

METAVERTU

La interior are procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, ecran AMOLED de 144 Hz, 12 GB RAM + 512 GB stocare sau 18 GB RAM + 1 TB stocare. Camerele nu sună chiar rău, existând una principală de 64 MP cu senzor Sony, una ultrawide de 50 MP şi una periscop telephoto de 8 MP, plus o cameră selfie de 16 MP.

Ce înseamnă Web3 în cazul acestui telefon? Înseamnă că se poate conecta la Blockchain, că vine cu un portofel pentru criptomonede şi NFT-uri, criptare şi verificare tranzacţii. Mai mult de atât se pare că poţi mina criptomonede cu acest dispozitiv. Un cip special A5 Privacy Chip securizează NFT-urile de pe dispozitiv şi chiar poate crea NFT-uri din pozele făcute cu camera telefonului.

Are şi baterie de 4600 mAh, cu încărcare la 55W. Există ca şi pe telefoanele vechi Vertu un serviciu Concierge, cu un valet disponibil 24 din 24, iar stocarea de 10 TB este pusă la comun via Web3. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.