vivo lansează modelul X80 Lite 5G, un smartphone mid-range cu accent pe design și camere

0
26

vivo adaugă un nou model în seria X, X80 Lite 5G, smartphone ca foloseşte un sistem de camere inteligente, format din cea principală de 64MP cu stabilizare optică şi o cameră frontală de 50MP cu focalizare automată.

De asemenea, modelul are componente hardware performante, cu consum redus de energie şi un design care îşi schimbă culoarea.

Datorită tehnologiei cu stabilizator optic de imagine (OIS), camera frontală de 64MP reduce riscul de a obţine fotografii neclare şi foloseşte timpi de expunere mai lungi, obţinând imagini şi filmări mai clare şi mai luminoase, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă. Sistemul de camere din spate este completat de o cameră ultra-wide de 8 megapixeli şi de o cameră macro de 2MP pentru înregistrare de aproape.

vivo a gândit modelul X80 Lite 5G ca o invitaţie la creativitate şi joacă, inspirate de design-ul care îşi schimbă culoarea. La versiunea Sunrise Gold, care foloseşte finisaj anti-reflexie cu fluorină creat de vivo, partea din spate a telefonului îşi schimbă nuanţa din auriu în portocaliu-roşcat atunci când este expusă la lumina soarelui sau la raze ultraviolet.

image

Ca alternativă, utilizatorii pot opta pentru X80 Lite 5G în nuanţa Diamond Black. Indiferent de felul în care utilizatorii aleg să îşi exprime stilul, smartphone-ul de 7,79 mm şi 177g oferă un design care iese în evidenţă, fiind subţire şi uşor de ţinut în mână.

Camera frontală de 50MP foloseşte funcţii de focalizare automată şi focalizare pe ochi, astfel încât utilizatorii să poată înregistra imagini şi filmări clare. În plus, camera frontală foloseşte un algoritm cu inteligenţă artificială care optimizează claritatea imaginii. Atât camera frontală, cât şi camera din spate ale vivo X80 Lite 5G oferă filmare 4K. Hybrid Image Stabilization combină stabilizatorul optic de imagine cu cel electronic pentru filmări mai clare şi mai stabile.

Camera frontală are un mod video Portret Natural care îmbunătăţeşte textura şi claritatea pielii.  X80 Lite 5G oferă funcţia nouă Vlog Movie care oferă modele şi tutoriale video pentru a explica utilizatorilor cum să înregistreze în diferite situaţii, de exemplu înregistrare nocturnă, culinară sau a unor peisaje urbane

Tot pentru camera frontală este disponibilă funcţia Multi-Style Portrait actualizată care oferă filtre amuzante. Pentru fotografii, funcţia Multi-Style Portrait include efectul Motion Blur, care separă oamenii de fundal.

vivo X80 Lite 5G foloseşte un procesor MediaTek Dimensity 900 care asigură un consum de energie eficient şi funcţionare fără întreruperi.

Folosind memorie RAM de 8GB şi memorie RAM extinsă software de 8GB, X80 Lite 5G  permite utilizatorilor să acceseze jocuri complexe şi să folosească mai multe aplicaţii simultan. Spaţiul de stocare standard de 256GB permite instalarea tuturor aplicaţiilor preferate și poate stoca amintirile importante. Ecranul este tip AMOLED cu rezoluție FHD+ și diagonala de 6,44 inci.

Vivo spune că tehnologia de încărcare rapidă, vivo FlashCharge 44W, încarcă bateria de 4500mAh de la 1% la 61% în doar 30 de minute

vivo X80 Lite 5G este disponibil în România la eMAG. Preţul recomandat de producător este de 2199 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.