Xiaomi 13 își face apariția în GeekBench! Are CPU Snapdragon 8 Gen 2 și obține un scor remarcabil

0
20

Lansarea seriei Xiaomi 13 se aproapie. Nu am avut parte de teasere din partea companiei până acum, însă lineup-ul ar trebui să fie prezentat până la finalul acestui an. Telefoanele din această serie flagship au avut parte de multe scăpări în ultimele zile, au primit certificări și am putut vedea chiar randări cu acestea. Acum versiunea de bază din lineup apare în GeekBench 5. Pare că are la interior un procesor Snapdragon 8 Gen 2, iar scorul obținut e impresionant. Mai multe detalii avem în rândurile ce urmează.

În varianta testată, Xiaomi 13 aduce 12 GB de memorie RAM și reușește să obțină 1497 de puncte în testul single-core și 5089 de puncte în cel multi-core. Spre comparație, Galaxy S23 Ultra, cu CPU Snapdragon 8 Gen 2, nu trecea de 4689 puncte în testul multi-core. Totuși, vorbim despre prototipuri încă, deci aceste valori ar putea să se schimbe în viitor. 

Se vehiculează că Xiaomi 13 ar fi cunoscut după numărul de model 2211133C și va rula Android 13 din fabrică. Ar exista și versiuni ce implică 8 GB RAM, iar designul telefonului a fost dezvăluit în randari în urmă cu ceva timp. Ne așteptăm la muchii plate, colțuri rotunjite, modul foto generos în partea din spate și 3 camere foto + optică LEICA.

Sunt zvonuri care spun că noua serie Xiaomi 13 ar putea debuta pe 1 decembrie, deși compania nu a oferit încă teasere sau o dată de lansare oficială. Astfel, va trebui să așteptăm până ce Xiaomi va anunța data de debut a noilor modele de top din portofoliu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.