Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro: Imaginile de Presă și Specificațiile au Fost Dezvăluite

0
39

Telefoanele inteligente din seria Xiaomi 13T, așteptate cu nerăbdare de fani, vor deveni oficiale spre sfârșitul acestei luni. Cu doar câteva zile înainte de lansare, au fost publicate imaginile de presă care ne dezvăluie designul dispozitivelor.

Xiaomi se pregătește să-și prezinte noile telefoane inteligente de top, Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro, la sfârșitul acestei luni pe piața europeană. Înainte de anunțul oficial, au fost dezvăluite imaginile de presă mult așteptate, care aruncă o lumină asupra designului seriei.

Opțiuni de Culoare și Detalii de Design Ieșite la Lumină

Din imagini, putem observa că Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro vor fi disponibile în variante de culoare negru, verde și albastru. Varianta albastră va avea o parte din spate confecționată din piele artificială. Pe ecranul telefonului inteligent va fi prezent un orificiu care găzduiește camera selfie.

Puterea Hardware-ului: Specificațiile Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro

Se așteaptă ca modelul Xiaomi 13T să fie bazat pe setul de cipuri MediaTek Dimensity 8200-Ultra. Xiaomi 13T Pro, pe de altă parte, va fi echipat cu setul de cipuri MediaTek Dimensity 9200+. Panoul din spate al telefoanelor inteligente va găzdui un sistem de camere Leica cu un senzor principal de 50 de megapixeli.

Se spune că versiunea standard va fi livrată cu suport pentru încărcare de 67 de wați, în timp ce varianta Pro va oferi suport pentru încărcare de 120 de wați. Ambele dispozitive vor fi alimentate de o baterie cu o capacitate de 5.000 mAh.

Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro
Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro

Data Lansării A Fost Anunțată: 26 Septembrie, la Berlin!

În cele din urmă, amintim că telefoanele inteligente Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro vor fi prezentate la Berlin pe data de 26 septembrie. Acest eveniment reprezintă o zi așteptată cu mare nerăbdare de către pasionații de telefoane inteligente. Cu cât data se apropie, se așteaptă dezvăluiri mai detaliate și surprize legate de această nouă serie de la Xiaomi.

Imaginile de presă și specificațiile pentru Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro au stârnit o mare anticipație în lumea tehnologică. Pe măsură ce se apropie lansarea acestor telefoane inteligente, utilizatorii și pasionații de tehnologie sunt nerăbdători să afle mai multe despre noile caracteristici și performanțe. Cu evenimentul din 26 septembrie, vom afla ce pregătește Xiaomi cu această nouă serie, iar așteptările rămân mari.

[SURSA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.