Xiaomi 14 Pro va avea o carcasă din titaniu, inspirată de Apple

0
45

Xiaomi este unul dintre cei mai importanți producători de telefoane inteligente din lume, care își surprinde mereu fanii cu produse inovatoare și performante. Compania chineză se pregătește să lanseze noua sa serie de flagship-uri, Xiaomi 14, care va include două modele: Xiaomi 14 și Xiaomi 14 Pro. Ambele telefoane vor fi echipate cu cel mai nou procesor de la Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3, care va oferi o viteză și o eficiență impresionante. Dar asta nu este tot. Se pare că Xiaomi 14 Pro va avea și o altă caracteristică deosebită, care îl va face să se distingă de concurență: o carcasă din titaniu.

De ce este important titaniul pentru telefoanele inteligente?

Titaniul este un metal foarte rezistent, dar și foarte ușor, care este folosit în multe domenii, cum ar fi aviația, medicina sau industria spațială. Acest material are avantajul că nu se corodează, nu se zgârie ușor și nu se îndoaie la presiune. De asemenea, titaniul are un aspect elegant și premium, care îi conferă telefonului un design atractiv.

În ultima vreme, tot mai mulți producători de telefoane inteligente au început să folosească titaniul pentru carcasele lor, în locul aluminiului sau al sticlei. Unul dintre ei este Apple, care se așteaptă să lanseze iPhone 14 Pro și Pro Max cu o carcasă din titaniu anul viitor. Acest lucru ar putea face ca telefoanele Apple să fie mai durabile și mai ușoare decât cele anterioare.

Xiaomi 14 Pro va urma exemplul Apple

Xiaomi 14 Pro

Potrivit unor informații apărute pe internet, Xiaomi 14 Pro va fi primul telefon al companiei chineze care va avea o carcasă din titaniu. Acest lucru ar putea fi o dovadă că Xiaomi se inspiră de la Apple, dar și că își dorește să ofere clienților săi cele mai bune produse posibile. Deși nu se știe cât de mult va costa Xiaomi 14 Pro, se presupune că va fi un telefon scump, destinat segmentului premium.

Xiaomi 14 Pro nu va fi doar rezistent, ci și puternic

Carcasa din titaniu nu va fi singurul atu al lui Xiaomi 14 Pro. Telefonul va avea și alte specificații impresionante, care îl vor face să concureze cu cele mai bune telefoane de pe piață. Iată câteva dintre ele:

  • Ecran cu margini foarte subțiri și rată de refresh de 120 Hz
  • Camera principală de 50 MP cu senzor de 1/1.28 inch
  • Baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 120 W
  • Conectivitate 5G, Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.2
  • Senzor de amprentă sub ecran și recunoaștere facială
  • Sistem de operare MIUI 13 bazat pe Android 12

Când va fi lansat Xiaomi 14 Pro?

Xiaomi nu a anunțat oficial data de lansare a seriei Xiaomi 14, dar se așteaptă ca aceasta să aibă loc la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor. Se crede că Xiaomi va prezenta telefoanele după ce Qualcomm va dezvălui noul său procesor Snapdragon 8 Gen 3, care ar putea avea loc în octombrie sau noiembrie. Până atunci, vom afla probabil mai multe detalii despre Xiaomi 14 Pro și fratele său mai mic, Xiaomi 14, care va avea o carcasă din aluminiu și o baterie de 4.820 mAh cu încărcare rapidă de 90 W.

[SURSA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.