Xiaomi Mix Flip: Noul Dispozitiv Pliabil care Promite să Schimbe Jocul

0
44

Xiaomi, cunoscută pentru inovațiile sale în domeniul smartphone-urilor, se pregătește să lanseze un nou dispozitiv pliabil, diferit de tot ce am văzut până acum. După succesul înregistrat cu seria Mix Fold, compania se aventurează acum în segmentul dispozitivelor pliabile de tip flip.

Deși Xiaomi a lansat deja trei generații de dispozitive de tip „book-style”, până acum nu a intrat pe piața dispozitivelor pliabile de tip flip. Totuși, această situație este pe cale să se schimbe. Numele „Xiaomi Mix Flip” a fost identificat într-o bază de date IMEI din China, confirmând astfel existența unui astfel de dispozitiv cu numărul de model 2311BPN23C.

Există zvonuri conform cărora Mix Flip va fi lansat alături de Mix Fold 4 anul viitor. Cu toate acestea, alte surse speculează că, bazându-se pe numărul de model care începe cu 23, Mix Flip ar putea fi lansat chiar înainte de sfârșitul acestui an. Designul presupus al Mix Flip a fost, de asemenea, dezvăluit, prezentând un aspect similar cu alte dispozitive flip, dar cu o insulă de camere care se remarcă.

Un alt detaliu interesant este că telefonul va fi alimentat de chipsetul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC, care urmează să fie lansat în curând. Având în vedere că Mix Fold 3 este un dispozitiv pliabil foarte subțire și ușor, este posibil ca și Mix Flip să aibă aceleași caracteristici, pentru a se simți ca parte a aceleiași familii.

Xiaomi Mix Flip
Xiaomi Mix Flip

Cu toate acestea, există o notă de precauție. Toate modelele Mix Fold au fost disponibile doar în China până acum, și există posibilitatea ca și Mix Flip să aibă aceeași soartă.

Xiaomi Mix Flip promite să aducă o nouă dimensiune în lumea smartphone-urilor pliabile. Cu un design inovator și tehnologie de ultimă oră, acesta ar putea fi următorul mare hit al companiei.

VIA: gsmarena.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.