Toate școlile din Ucraina sunt închise timp de două săptămâni

Toate școlile din Ucraina sunt închise timp de două săptămâni

Toate școlile din Ucraina sunt închise timp de 2 săptămâni (cel puțin), se recomandă ca toate celelalte instituții de învățământ să facă același lucru.

Pentru a asigura toți participanții la procesul de învățământ astăzi, 25 februarie 2022, MES a trimis o scrisoare șefilor de departamente (departamente) de educație și știință ai administrațiilor regionale, de stat ale orașului Kiev și șefilor vocațional, profesional superior și superior. învățământ cu recomandarea de a înceta procesul de învățământ în toate instituțiile de învățământ și anunțarea vacanțelor pentru două săptămâni. Acest lucru a fost anunțat de ministrul Educației și Științei, Serghei Shkarlet, pe canalul său Telegram.

„Îi rog pe educatori și pe toți ucrainenii să se concentreze pe sursele oficiale de informații. În plus, nu urmați link-uri, butoane suspecte și nu difuzați informații neconfirmate”, a spus Serghei Shkarlet.

De asemenea, ministrul a făcut un apel către toți să nu intre în panică și să urmeze recomandările autorităților de stat și locale, precum și ale forțelor de ordine.

Cele mai recente știri
Știri similare