Tyson Fury l-a distrus pe Dillian Whyte, pe Wembley, în fața a 90.000 de spectatori! Cum a venit KO-ul devastator. AICI tot ce s-a întâmplat

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 01:51

Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 01:09


Tyson Fury îl învinge prin KO pe Dillian White, în runda a șasea!


Tyson Fury își păstrează coroana la categoria grea a versiunii WBC, după o victorie năucitoare în fața lui Dillian Whyte, la Londra, pe Wembley. 

  • Tyson Fury versus Dillian Whyte


Uriașul “The Gypsy King” și-a măcinat adversarul în primele reprize, a mizat pe alonja superioară, apoi a punctat decisiv în repriza a șasea. Whyte a încercat să se ridice de la podea, dar abia mai stătea pe picioare. 


VIDEO cu KO-ul devastator aplicat de Fury. Lovitură cu jabul, apoi upercutUPDATE 00:35 A șasea repriză e decisivă! Fury îl trimite la podea pe Whyte! Jamaicanul e numărat, dar nu mai poate continua meciul! Tyson Fury (2,03 m) a lovit devastator cu jabul, apoi a punctat cu un upercut care l-a trimis la podea pe Whyte.

ARTICOL RECOMANDAT


UPDATE 00:29 A cincea repriză e dominată de Fury, care punctează printr-o serie prelungită la corp. Eschivele lui Dillian Whyte nu par eficiente. Fury controlează meciul, pare să aibă un ascendent moral și mai multă siguranță.


VIDEO Fury – Whyte, repriza a cinceaUPDATE 00:24 Runda a patra consemnează mai multe lovituri nepermise din partea celor doi combatanți, care sunt avertizați de arbitrul de ring.


UPDATE 00:20 Repriza a treia începe să aducă în ring doi boxeri cu un stil mai riscant. Seriile stânga-dreapta ale lui Dillian Whyte nu-și ating ținta și jamaicanul pierde din rezervorul de energie.


UPDATE 00:16 A început repriza a doua! Fury mizează pe jab și îl așteaptă pe Whyte să se deschidă. Gipsy King păstrează distanța, în timp ce challengerul la titlu caută lupta la corp și încearcă lovituri la ficat. 


VIDEO Fury – Whyte, runda a douaUPDATE 00:12 PRIMA REPRIZĂ A început meciul programat pe 12 runde. Whyte ține centrul ringului, cei doi pugiliști se tatonează. “Startul  e important”, spune unul dintre comentatori. Fury mizează pe jabul său devastator, însă nu găsește breșe pentru a sparge garda pugilistului născut în Jamaica. Fury are o anvergură mai mare a brațelor.


VIDEO Prima repriză a meciului Fury – WhyteUPDATE 00:05 Meciul se desfășoară pe parcursul a 12 runde! 


VIDEO cu prezentarea pugiliștilorS-a intonat GOD SAVE THE QUEEN!


Urmează meciul vedetă al galei de pe Wembley, FURY vs WHYTE! Confruntarea este live pe VOYO!


VEZI AICI imagini din victoria lui Tommy Fury în meciul de la semigrea contra polonezului Bocianski.


UPDATE 20:33 Românul Constantin Rădoi a fost învins la puncte, la categoria pană, de britanicul Berney Smith, în primul meci al galei de pe Wembley. Confruntarea s-a desfășurat pe durata a patru reprize.


UPDATE 20:15 La categoria pană, în primul meci al galei din Londra, luptă românul stabilit în Anglia, Constantin Rădoi, împotriva britanicului Barney Smith.A început gala de pe Wembley! 


———————————————————-


Celebrul Tyson Fury, pugilistul cu 21 de KO-uri în carieră și 0 înfrângeri în 32 de meciuri, luptă împotriva campionului interimar, Dillan Whyte, într-un meci ce va avea loc pe marele Wembley, stadionul din nord-vestul Londrei.


Tyson Fury se va retrage


Miza meciului este una importantă, duelul fiind unul dintre cele mai interesante din istorie, la categoria grea a WBC. Cei doi britanici vor lupta în fața unei audiențe record: 94.000 de spectatori sunt așteptați pe Wembley.


Meciul va reprezenta un moment istoric pentru boxul mondial. Tyson Fury se va retrage după această luptă, indiferent de rezultat. ”După această luptă plec”, i-a spus Tyson Fury lui Mark Kriegel, jurnalist al ESPN.


Mulți nu mă cred. Nu pot trăi fără box, dar aici, unde toată lumea îl subestimează pe regele țiganilor, pot trăi fără box. Sunt dublu campion mondial la categoria grea. Am doborât o mulțime de recorduri. Am ajutat o mulțime de oameni. Mi-am securizat tot restul vieții”, a continuat multiplul mondial.


Conform caselor de pariuri, Tyson Fury, cu o cotă de 1.16, este favorit clar, în timp ce Dillan Whyte este reprezentat de o cotă de 4.75.

Cele mai recente știri
Știri similare