Unul dintre titularii de la CFR Cluj a somat clubul pentru plata restanțelor

CFR Cluj suferă din punct de vedere financiar, după ce clubul a ratat, pentru al cincilea an consecutiv, prezența în grupele Ligii Campionilor.

Astfel, Cristi Bălgrădean, portarul titular al echipei din ultimele sezoane, ar fi trimis deja o notificare către club pentru plata salariilor restante, conform GSP.

Mai mulți fotbaliști din lotul lui Dan Petrescu s-ar afla și ei în aceeași situație, în acest moment existând o posibilitate reală ca formația din Gruia să apeleze la insolvență. Conform sursei citate, jucătorii ar lua în calcul să depună memorii pentru a-și recupera datoriile.

Șoc la CFR Cluj! Unul dintre oamenii de bază ai lui Dan Petrescu a somat clubul pentru plata salariilor restante! Mai mulți fotbaliști s-ar afla în aceeași situație

Societatea patronată de Neluțu Varga are, în acest moment, datorii de aproape 30 de milioane de euro. Astfel, patronul clujenilor ar fi căutat soluții pentru a atrage anumiți parteneri din străinătate, însă, pentru moment, tratativele nu au avut succes.

Actualmente, fotbaliștii de la CFR Cluj au intrat în a patra lună de neplată a salariilor, iar acestora li se adaugă și bonusurile pentru câștigarea campionatului în stagiunea precedentă, care nu au fost achitate până în prezent.

Pentru ca ardelenii să evite colapsul financiar, un „ajutor” ar putea veni din partea UEFA, în cazul calificării în grupele Conference League. În turul al 3-lea preliminar, CFR o va întâlni pe Shakhter Soligorsk, din Belarus, iar marți și-a aflat și posibilul adversar din play-off. În cazul unei calificări, campioana României va întâlni învingătoarea dintre Maribor (Slovenia) și HJK Helsinki (Finlanda).

În cea de-a treia competiție europeană, o calificare în faza grupelor este răsplătită cu 2.94 milioane de euro, sumă ce ar reprezenta o adevărată gură de aer pentru ardeleni, în situația actuală. Până în prezent, datorită calificării în al treilea tur preliminar, CFR Cluj a încasat 500.000 de euro din partea forului european.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit din totdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul.

Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Cele mai recente știri
Știri similare