UTA Arad confirmă discuțiile dintre Ilie Dumitrescu și investitorii care ar urma să preia clubul

  • Liga 2: Unirea SloboziaHermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real SociedadBarcelona, joi, 22:30, Digi Sport 1

Ilie Dumitrescu, în discuții cu investitorii care vor să preia UTA Arad 

Fostul component al Generației de Aur este dorit într-o funcție oficială din cadrul clubului arădean, iar Attila Brosovszky, managerul general de la UTA Arad, a confirmat acest lucru.

Cu toate aceatea, oficialul formației de pe “Francisc Neuman” a declarat că totul se află la nivel de discuții între investitori și Ilie Dumitrescu, astfel că rămâne de văzut ce decizie se va lua în acest sens.

“Sunt niște discuții cu un grup de investitori. Ei au o relație foarte bună cu Ilie Dumitrescu. De acolo au început toate speculațiile. Da, este o discuție între ei, să preia Ilie o funcție în club, dar totul este la nivel de discuție deocamdată.

De ce Ilie Dumitrescu? Trebuie să întrebați acel grup de investitori pentru că de la ei a venit această idee. Deocamdată, nu sunt discuții între Ilie Dumitrescu și club“, a spus Attila Brosovszky, potrivit Pro Arena.

Ilie Dumitrescu, gata să meargă la UTA Arad: ”Sunt hotărât!”

Condițiile meteo extreme plasează SUA pe lista celor mai periculoase locuri din lume. Vezi documentarul pe Digi Life, azi de la 21:55!

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a fost invitat de Simion Apreutese, unul dintre cei doi oameni de afaceri pregătiți să preia clubul UTA Arad de la Alexandru Meszar, la meciul Sepsi – UTA 1-0, de săptămâna trecută, și i-a fost propusă o funcție în club, în cazul în care tranzacția dintre investitori se va materializa.

Am fost invitat de Simion Apreutese la meciul Sepsi – UTA. Există posibilitatea ca dânsul să fie implicat acolo, mi s-a propus o funcție. E un club de tradiție, important în fotbalul românesc. Prima dată e extrem de important ca domnul Simion să se implice în viața clubului.

Dacă nu se va implica, nu am ce să… Sunt hotărât! Deocamdată, funcția nu s-a stabilit. Important e să fac parte din proiectul ăsta. Și Consiliul Județean, și Primăria trebuie să susțină echipa, pentru că e echipa orașului. Îmi place ideea și va fi un proiect destul de serios”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: ilie dumitrescu , ilie dumitrescu uta arad , attila brosovszky


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Cele mai recente știri
Știri similare