Vasile Dîncu i-a dat replica lui Florin Tănase: ”Nu a investit în Ghencea nici căpitanul de la FCSB, nici alți căpitani”

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 18:47

Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 18:56


Tănase a avut o reacție dură la adresa celor care administrează stadionul Stelei. ”Au făcut stadionul din banii noștri”, spune decarul de la FCSB, care nu a rămas fără replică din partea lui Dîncu.


„Nu cred că… n-am auzit, știu că eu sunt cel care a pus în proiect acest stadion și n-a investit nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani. A investit statul român în acest stadion, prin Compania Națională de Investiții. Deci, cine-și revendică acest stadion este poporul român


Nu eu iau hotărârile cu cine intră pe Ghencea din Liga 1. Sunt chestiuni comerciale, în cea mai mare măsură, și care țin de program. Eu înțeleg lobby-ul pe care-l face FCSB, dar nu e chiar așa. Nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la televizor”, a spus Vasile Dîncu.


Ce a declarat Florin Tănase


Pentru partida cu CFR Cluj, FCSB a anunțat că intenționează să joace pe Stadionul Steaua, având în vedere că Arena Națională nu va fi disponibilă la acel moment. 


Totuși, gruparea patronată de Gigi Becali se teme că va fi din nou refuzată în Ghencea, iar căpitanul Florin Tănase a avut o reacție dură la finalul partidei cu Farul Constanța.


“Ne dorim să jucăm în Ghencea, să vedem dacă vom fi acceptați. Dacă nu, să răspundă în fața instanțelor pentru că nu este normal să nu fim lăsați să jucăm. Ei fac stadionul din banii noștri și noi n-avem voie să jucăm? Numai în România se poate întâmpla așa ceva, nu înțeleg”, a spus Tănase.


Program FCSB:


Etapa 7: FC Argeș (a)


Etapa 8: Universitatea Craiova (d)


Etapa 9: FC Voluntari (d)


Etapa 10: CFR Cluj (a)


Program CFR Cluj:


Etapa 7: Farul (a)


Etapa 8: FC Argeș (d)


Etapa 9: Universitatea Craiova (a)


Etapa 10: FCSB (d)

Cele mai recente știri
Știri similare